Het volgen van je hart geeft je inspiratie…

Het volgen van mijn Hart

In 2007 ben ik begonnen als zelfstandig creatieveling. Afgelopen jaren heb ik ontdekt dat vooral het volgen van je hart (doen wat je het liefste wilt) heel belangrijk is om de mooie talenten die je bezit het beste te kunnen ontwikkelen. Want plezier hebben in wat je doet helpt hier natuurlijk heel erg aan mee.

Ik ontwerp communicatie-uitingen voor diverse bedrijven. Maar ik heb ook een creatieve missie: meer liefde de wereld insturen met mijn kleurrijke ontwerpen. Dat doe ik met een aantal grafische producten, waaronder postkaarten en mantra’s. Fondly betekent liefdevol. Ik wil graag mensen blij maken met mijn ontwerpen en ze met elkaar in verbinding brengen. Mijn creaties ontstaan vanuit een gevoel en de liefde die ik heb voor ontwerpen. Ik hou van mooie vormen, typografieën en kleuren.


Esmee

Contact

Fondly
Esmee Keuren
Schalkwijkstraat 59
3512 KR Utrecht

0681293731
info@fondly.nl

kvk 11070231
BTW NL190129360Bo1

Logo & Huisstijl ontwerp

Ik maak jouw ideeën visueel en laat zien waar jij voor staat. Je kan alles aan me vragen, maar ik ben ook nieuwsgierig. Ik wil je beter leren kennen, zodat ik precies weet wat jij wil uitstralen. Bij het ontwerpen van jouw logo en huisstijl zijn jouw kwaliteiten namelijk het uitgangspunt.

Online

Ik werk jouw ideeën uit, maar wijs je ook de weg online. Met een nieuwe website die niet alleen mooi en gebruiksvriendelijk is, maar ook te vinden op internet. Daarnaast geef ik je advies over social media, zodat jouw onderneming de juiste doelgroep bereikt.

Print

Natuurlijk kan je bij mij terecht voor een ontwerp voor briefpapier, visitekaartjes en folders. Maar ik ontwerp nog veel meer, zoals kaarten, verpakkingen en illustraties voor ramen of muren. Er is zoveel mogelijk en dat is juist zo leuk. Ik denk daarom enthousiast met je mee.

Fondly werkt vanuit het Stadshuisje

Een jaar geleden was het zover, een eigen studio! Samen met collega Elsje ging ik deze gave uitdaging aan, en wát voor een… Samen hebben we een klein eeuwenoud pandje in hartje Utrecht omgetoverd tot Het Stadshuisje. Een lichte, fijne inspirerende werk- en ontmoetingsplek voor ondernemers, waar verbinden en delen centraal staat. Inmiddels een jaar verder, werken er in Het Stadshuisje een aantal vaste creatieve bewoners. En schuiven er wekelijks bekende en onbekende inspirerende ondernemers aan achter ons flexbureau. Zo ontstaan er grootse ideeën van concept tot creatie.

Nieuwsgierig naar Het Stadshuisje? De deur staat altijd open.
www.hetstadshuisje.nl